STYRET 2021-04-11T20:17:48+00:00

Styret

Styret består av fem personer og omtrent halvparten blir byttet ut hvert semester. Dette betyr at vi hele tiden har en overlapp med “nye” og “gamle” styremedlemmer. I dag består styret av følgende personer;

 

Leder

Sofie Karlsen

Sofie begynte som rådgiver hos Økonomiformidlingen (ØF) høsten 2020 og har nå tatt over som leder. I tillegg til å fungere som daglig leder, er hennes oppgave å fokusere på langsiktig utvikling av gruppen og hun har det øverste ansvaret i ØF. Sofie går sitt tredje år på NHH, og har god kunnskap innen økonomi, budsjettering og andre områder som er viktige som leder for Økonomiformidlingen.

Hun kan kontaktes på kontakt@okonomiformidlingen.no ved klienthenvendelser, eller på leder@okonomiformidlingen.no for andre forespørsler.

 

 

 

 

 

 

Nestleder/Økonomiansvarlig

Daniel Foss

Daniel startet hos oss som rådgiver, og ble denne våren engasjert som nestleder/økonomiansvarlig. Han tok sin bachelorgrad i økonomi ved UiA i Kristiansand og tar nå en master i finansiell økonomi ved NHH i Bergen. Oppgavene som nestleder er å støtte opp om leder sitt arbeid, samt å være tilgjengelig for å steppe inn i leder sine oppgaver dersom det skulle behøves.

Daniel kan kontaktes på nestleder@okonomiformidlingen.no.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informasjonsansvarlig

Kristine Mykleby-Skaara

Kristine begynte i Økonomiformidlingen som rådgiver høsten 2018, og er nå informasjonsansvarlig. Hun tar en master i finansiell økonomi og jobber som regnskapsrådgiver. Informasjonsansvarlig har ansvar for Økonomiformidlingens nettside, Facebook og Instagram, samt artiklene til Studvest og annen kontakt med media. Hun er også teamleder for tirsdagsteamet.

Kristine kan kontaktes på info@okonomiformidlingen.no.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samarbeidsansvarlig

Stina Mysen

Stina er 23 år gammel og kommer fra Nøtterøy. Hun har tatt bacheloren i økonomi og administrasjon på NTNU Handelshøyskolen i Trondheim og går nå master på NHH. Hun ble medlem av økonomiformidlingen august 2020, og ønsker å bruke det hun har lært på studiet til å hjelpe andre

 

Stina kan kontaktes på samarbeid@okonomiformidlingen.no.

 

 

 

 

 

 

HR-ansvarlig

Marita Kleiberg Hestenes

Som HR-ansvarlig har hun ansvar for rekrutteringen og de ulike sosiale arrangementene vi har gjennom året. I tillegg er hun teamleder for mandagsteamet.

Marita kan kontaktes på hr@okonomiformidlingen.no.