RÅDGIVERE 2021-04-11T20:16:35+00:00

Rådgivere

Rådgiverne er fordelt på tre team, ett hver dag de tre første dagene i uken. Hvert team har en teamleder som er med i styret.

Her vil vi presentere rådgiverne slik at dere kan bli litt bedre kjent med dem.

Mandagsteamet

Sofie Aanonsen

Sofie er 22 år, kommer fra Grimstad, og går nå tredjeåret på NHH. Hun startet i Økonomiformidlingen denne våren, og ser frem til å bruke kompetansen sin til å hjelpe klienter med økonomiske utfordringer.

 

Sara Ilebrekke Undrum

Sara startet i Økonomiformidlingen våren 2021 og kommer fra Tønsberg. Hun har en bachelorgrad fra UiS og tar nå master i økonomisk styring ved NHH. Hun ser frem til å kunne hjelpe klienter med ulike økonomiske utfordringer.

 

Simen Fjellestad

Simen er 23 år og kommer fra Vennesla. Han tok bachelorgraden sin på UiA, men holder nå på med en mastergrad innen finansiell økonomi på NHH. Å kunne bruke kunnskapen sin fra studiene til å hjelpe andre med deres utfordringer er veldig givende! Simen er imøtekommende og forståelsesfull.

 

Demi Coudray Gjellesvik

Demi Gjellesvik begynte på NHH høsten 2017. Hun har tidligere en bachelorgrad i sykepleie. Demi ser frem til å hjelpe klienter med personlig økonomi.

 

Benjamin Darell

Benjamin, er 26 år og kommer fra Stockholm. Han går sitt andre år på NHH og startet i økonomiformidlingen høsten 2020. Han har et sterkt interesse for privatøkonomi og ønsker å bruke denne kunnskapen til å hjelpe våre klienter.

 

Solveig Engen

Solveig er 22 år og studerer 2.året på NHH. Hun synes personlig økonomi er et spennende felt, og ønsker å hjelpe andre med deres økonomiske utfordringer

Tirsdagsteamet

Maria Jevne

Maria er 23 år, og ble med i Økonomiformidlingen våren 2021. Hun studerer 3. året ved NHH, og har tidligere tatt enkeltemner i økonomi ved UiO. Hun er pålitelig og positiv, og ønsker å hjelpe andre med ulike økonomiske utfordringer.

Jens Førsund

Jens er 23 år gammel og kommer fra Kolbotn. Jens har studert i tre år, men kombinerer bachelorgraden i samfunnsøkonomi på UiB med bachelorløpet på NHH slik at han får to bachelorgrader. Ved siden av studiene dømmer Jens håndball i eliteserien, og synes det er givende å hjelpe folk som ønsker det med å rydde i deres privatøkonomi. Jens betegner seg selv som en omsorgsfull person som lytter til klienten og viser forståelse.

 

Sander A. Fiskum

Sander begynte i Økonomiformidlingen våren 2021, og tar en master i Økonomisk styring ved Norges Handelshøyskole. Hans store interesse for personlig økonomi, kombinert med et stort ønske om å hjelpe andre med deres økonomiske spørsmål og utfordringer førte han til Økonomiformidlingen. Sander ønsker at alle som har spørsmål eller trenger hjelp tar kontakt for en veiledende prat

 

Kristine Steinmo Farbu

Kristine ble rådgiver i Økonomiformidlingen høsten 2020. Hun har en bachelorgrad fra Handelshøyskolen BI Trondheim, og har jobbet et år som regnskapsfører for eiendomsselskap. Hun tar nå sin mastergrad ved NHH med økonomisk styring som hovedprofil, og ser veldig frem til å bruke kunnskapen sin til å hjelpe Økonomiformidlingens klienter!

 

Henrik Børresen

Henrik er 24 år gammel fra Skedsmo og tok bachelorgraden sin i Økonomi og Administrasjon ved NTNU Handelshøyskolen. Høsten 2020 begynte han på sin mastergrad ved NHH, med en hovedprofil innenfor Finansiell Økonomi. Han er en positiv person som ønsker å bidra med kunnskapen han har tilegnet seg i løpet av studiene.

 

Onsdagsteamet

Sander Bakke Michelsen

Sander er 23 år gammel og kommer fra Lørenskog. Han tok bachelorgraden sin ved UiA og tar nå en master i finansiell økonomi ved NHH. Å hjelpe andre er givende og Sander håper å kunne bistå klientene med sine økonomiske problemstillinger.

 

Niels-Henrik Guthe

Niels-Henrik er 22 år gammel og studerer 2. året ved NHH. Han er engasjert, pålitelig og gir alt for å hjelpe med store og små økonomiske utfordringer.

 

Isabel Yasemin Balci

Isabel er 23 år og kommer fra Jessheim. Hun begynte på sin mastergrad ved NHH høsten 2020 med en hovedprofil innen økonomisk styring. Hun har de to siste årene jobbet som økonomimedarbeider for et IT-konsulentselskap. Hun ble rådgiver i Økonomiformidlingen våren 2021, og er engasjert og ser frem til å hjelpe klienter med ulike økonomiske problemstillinger.