RÅDGIVERE 2020-03-04T11:32:47+00:00

Rådgivere

I Økonomiformidlingen har vi nå 24 frivillige rådgivere. Rådgiverne er fordelt på tre team, ett hver dag de tre første dagene i uken. Det er i utgangspunktet 6 rådgivere på hvert team, i tillegg kommer teamlederen som er presentert under styret.
Her vil vi presentere rådgiverne slik at dere kan bli litt bedre kjent med dem.

Mandagsteamet

Arild Mevatne

Arild er 23 år gammel, og kommer fra Haugesund. Han går tredjeåret på NHH, og startet i økonomiformidlingen høsten 2019. Han ønsker å bruke kunnskapen han har tilegnet seg gjennom studiet til å hjelpe de som trenger det.

 

 

 

Maria Louisa M. Schock

Maria går siste året på NHH. Hun er en engasjert person som er motivert for å bidra til å hjelpe folk med privatøkonomi.

 

 

 

 

Lars Henrik Foss

Lars er 24 år gammel og fra Bergen, hvor han tok bachelorgraden sin i Økonomi og Administrasjon ved BI. Han begynte på sin mastergrad ved NHH høsten 2018, med en hovedprofil innenfor Finansiell Økonomi. Han er en positiv person som ønsker å bidra med sin kunnskap.

 

 

 

Ylva Gulliksen

Ylva ble rådgiver hos Økonomiformidlingen våren 2020. Hun er mastergradstudent ved NHH, med
spesialisering innen strategi og ledelse. Hun ønsker å dele kunnskapen hun har tilegnet seg med de som trenger hjelp med personlig økonomi.

 

 

 

Per Marcus Holmberg

Marcus går første året på masteren med Økonomisk Styring som hovedprofil, og ser frem til å benytte sin kunnskap til å hjelpe deg med din privatøkonomi

 

 

 

 

 

Daniel Elston

Daniel startet i Økonomiformidlingen våren 2020, og tar master i Strategi og Ledelse ved NHH. Han har et stort ønske om å hjelpe folk – hvor han tidligere har jobbet som kunderådgiver i bank. Daniel ønsker at alle klienter som besøker Økonomiformidlingen føler seg ivaretatt og sett!

Tirsdagsteamet

Lars Kåre Ankjær Helgesen

Lars Kåre er 23 år og kommer fra Bergen. Han tok bachelorgraden ved UIA, og begynte på masterprofilen innen finans på NHH høsten 2019. Han er en strukturert og lyttende person som finner det veldig givende å hjelpe andre.

 

 

 

Kristine Mykleby-Skaara

Kristine er en av våre rådgivere og studerer 3. året ved NHH. Hun er engasjert og løsningsorientert, og vil gjøre sitt beste for å hjelpe med forskjellige typer økonomiske utfordringer.

 

 

 

Herman Vedelden Nøst

Herman er en 24 år gammel Siddis. Han tok sin bachelorgrad ved NTNU Handelshøyskolen i Trondheim og har de siste to årene jobbet som regnskapsrådgiver i Oslo. Herman ser frem til å hjelpe klienter med personlig økonomi.

 

 

 

Thea Johannessen

Thea startet i Økonomiformidlingen i januar 2019 og kommer fra Kristiansand. Hun har tatt en bachelor i økonomi og administrasjon ved UiS og startet master på NHH i august 2018 med hovedprofil i finans.

 

 

 

 

Daniel Foss

Daniel er 23 år og kommer fra Sauda. Han tok sin bachelorgrad i økonomi ved UiA i Kristiansand. Han tar nå en mastergrad i finansiell økonomi ved NHH i Bergen. Startet i Økonomiformidlingen våren 2020, og ser frem til å hjelpe klienter med økonomiske problemstillinger.

 

 

 

Henrik Rogers

Henrik tok sin bachelorgrad på NTNU handelshøyskolen og begynte mastergrad på NHH høsten 2019, med spesialisering innen finansiell økonomi. Han er imøtekommende og vil hjelpe andre med kunnskapen han har opparbeidet seg gjennom studieløpet.

Onsdagsteamet

Temuulen Wasseng

Temuulen kommer fra Lofoten og startet i økonomiformidlingen Januar 2019. Han går masterstudiet ved NHH og har tidligere en bachelorgrad i regnskap og revisjon.

 

 

 

 

Thea Utheim

Thea startet i Økonomiformidlingen våren 2020. Hun har en bachelor fra UiA -master med hoveprofil i finansiell styring, og ser frem til å hjelpe andre med ulike økonomiske utfordringer.

 

 

 

 

Filip Aarli

Filip startet i Økonomiformidlingen våren 2020 og går 3 året på NHH. Han ønsker å bruke sin kunnskap og kompetanse til å hjelpe de som trenger det.

 

 

 

Sondre Hestad

Sondre startet i Økonomiformidlingen våren 2020, og tar tar en master i Strategi og Ledelse ved NHH. Ved siden av studiene jobber han som kunderådgiver i Sparebanken Vest, og ønsker å ta med seg denne erfaringen til Økonomiformidlingen for å hjelpe klienter med personlig økonomi.

Demi Coudray Gjellesvik

Demi Gjellesvik begynte på NHH høsten 2017. Hun har tidligere en bachelorgrad i sykepleie. Demi ser frem til å hjelpe klienter med personlig økonomi.