RÅDGIVERE 2019-09-16T18:01:04+00:00

Rådgivere

I Økonomiformidlingen har vi nå 24 frivillige rådgivere. Rådgiverne er fordelt på tre team, ett hver dag de tre første dagene i uken. Det er i utgangspunktet 6 rådgivere på hvert team, i tillegg kommer teamlederen som er presentert under styret.
Her vil vi presentere rådgiverne slik at dere kan bli litt bedre kjent med dem.

Mandagsteamet

 

Magnus Fiskerstrand

Magnus har vært rådgiver siden høsten 2019. Han er mastergradstudent på NHH, med spesialisering innen regnskap og revisjon. Med ekspertise innenfor regnskap, vil Magnus bidra blant annet til budsjettstyring

 

 

 

 

 

Arild Mevatne

Arild er 23 år gammel, og kommer fra Haugesund. Han går tredjeåret på NHH, og startet i økonomiformidlingen høsten 2019. Han ønsker å bruke kunnskapen han har tilegnet seg gjennom studiet til å hjelpe de som trenger det.

 

 

 

 

 

Lars Falch Juvik

Lars startet i økonomiformidlingen høsten 2018, og tar bachelor i økonomi og administrasjon på NHH. Han er glad i å hjelpe folk, dermed ble Økonomiformidlingen et naturlig sted å bidra.

 

 

 

 

Lars Henrik Foss

Lars er 24 år gammel og fra Bergen, hvor han tok bachelorgraden sin i Økonomi og Administrasjon ved BI. Han begynte på sin mastergrad ved NHH høsten 2018, med en hovedprofil innenfor Finansiell Økonomi. Han er en positiv person som ønsker å bidra med sin kunnskap.

 

 

 

Elisabeth Austegard Lie

Elisabeth er 22 år gammel og kommer fra Kristiansand. Hun har vært med i Økonomiformidlingen siden våren 2019. Hun er med i Økonomiformidlingen for å hjelpe andre med sin kompetanse.

 

 

 

 

Maria Louisa M. Schock

Maria går siste året på NHH. Hun er en engasjert person som er motivert for å bidra til å hjelpe folk med privatøkonomi.

 

Tirsdagsteamet

 

Stine Barmen Trollebø

Stine er en 23 år gammel kvinne fra Måløy som startet hos Økonomiformidlingen høsten 2018. Hun tar for tiden en master i regnskap og revisjon, og har fra tidligere en dobbelgrad fra Høgskolen i Molde og Dublin Business School. Stine er imøtekommende og glad i å hjelpe.

 

 

 

 

May-Helen Killi

May-Helen er 22 år gammel og kommer fra Dombås. Hun tok bachelorgraden sin på Handelshøyskolen BI, og begynte på masteren med hovedprofil innen finans ved NHH høsten 2018. Hun startet i økonomiformidligen i 2019 og ser frem til å hjelpe til med ulike økonomiske problemstillinger.

 

 

 

 

Lars Kåre Ankjær Helgesen

Lars Kåre er 23 år og kommer fra Bergen. Han tok bachelorgraden ved UIA, og begynte på masterprofilen innen finans på NHH høsten 2019. Han er en strukturert og lyttende person som finner det veldig givende å hjelpe andre.

 

 

 

Sarah Marie Lien

Sarah er 22 år og kommer fra Oslo. Hun startet i Økonomiformidlingen høsten 2018. Sarah tar nå en master i regnskap og revisjon ved NHH og har fra tidligere en bachelor i økonomi og forretningsjus ved BI Oslo. Hun er glad i å hjelpe andre og synes derfor Økonomiformidlingen var det perfekte sted å starte.

 

 

 

Herman Vedelden Nøst

Herman er en 24 år gammel Siddis. Han tok sin bachelorgrad ved NTNU Handelshøyskolen i Trondheim og har de siste to årene jobbet som regnskapsrådgiver i Oslo. Herman ser frem til å hjelpe klienter med personlig økonomi.

 

 

 

Mathilde Eilertsen

Mathilde er 22 år og kommer fra Vesterålen. Hun startet i Økonomiformidlingen høsten 2019. Mathilde har en bachelor innen økonomi og administrasjon fra Nord Universitet og tar nå en master ved NHH, med hovedprofil innen økonomisk styring.

 

 

 

Onsdagsteamet

 

Susanne Wiborg

Susanne, en 21 år gammel jente fra Bodø. Har studert på NHH siden høsten 2017. Ønsker å kunne hjelpe andre som har behov for veiledning, og råd. Ser på det som et privilegium å kunne hjelpe andre, og at andre vil ha min hjelp. Ble med i Økonomiformidlingen høsten 2019.

 

 

 

Ingvild Vestad

Ingvild begynte i Økonomiformidlingen høsten 2019. Hun trives med å kunne anvende sin kompetanse til å hjelpe andre.

 

 

 

 

 

Kristine Mykleby-Skaara

Kristine er en av våre rådgivere og går 3. året ved NHH. Hun er engasjert og løsningsorientert, og vil gjøre sitt beste for å hjelpe med forskjellige typer økonomiske utfordringer.

 

 

 

Temuulen Wasseng

Temuulen kommer fra Lofoten og startet i økonomiformidlingen Januar 2019. Han går masterstudiet ved NHH og har tidligere en bachelorgrad i regnskap og revisjon.

 

 

 

 

Thea Johannessen

Thea startet i Økonomiformidlingen i januar 2019 og kommer fra Kristiansand. Hun har tatt en bachelor i økonomi og administrasjon ved UiS og startet master på NHH i august 2018 med hovedprofil i finans.

 

 

 

 

 

Amund Kleven Rasmussen

Amund er 22 år gammel og fra Ulsteinvik. Han tok bachelorgraden ved Handelshøyskolen BI. Han begynte på sin mastergrad i finans ved NHH høsten 2019. Han startet i Økonomiformidlingen høsten 2019, og ser frem til å hjelpe til med ulike økonomiske utfordringer.