RÅDGIVERE 2019-02-02T12:00:16+00:00

Rådgivere

I Økonomiformidlingen har vi nå 24 frivillige rådgivere. Rådgiverne er fordelt på tre team, ett hver dag de tre første dagene i uken. Det er i utgangspunktet 6 rådgivere på hvert team, i tillegg kommer teamlederen som er presentert under styret.
Her vil vi presentere rådgiverne slik at dere kan bli litt bedre kjent med dem.

Mandagsteamet

 

Helena Chiem

Helena startet i Økonomiformidlingen høsten 2017 og går siste året på bachelorstudiet på NHH. Hun synes det er givende å få hjelpe andre mennesker og ønsker å bidra positivt.

 

.

Halvard Johansen Haga

Halvard er en 23 år gammel mann fra Sandnes. Han startet i Økonomiformidlingen, og på Norges Handelshøyskole, høsten 2017. Per tid tar han en mastergrad i regnskap og revisjon ved NHH.

 

 

 

Henrik Vennerød

Henrik kommer fra hovedstaden og startet i økonomiformidlingen Januar 2018. Har tidligere tatt en bachelorgrad i Økonomi og ledelse ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Påbegynte masterstudiene ved Norges Handelshøyskole høsten 2017, med finans som hovedprofil. En engasjert person med stor interesse for finansfag og personlig økonomi.

 

 

Kristian Hellenes

Kristian er 22 år gammel og kommer fra Balestrand i Sogn. Han har studert ved NHH siden 2015, og ble en del av Økonomiformidlingen høsten 2018. For tiden spesialiserer Kristian seg innenfor revisjon og regnskap, og han håper å kunne bruke sin kunnskap til å hjelpe andre.

 

 

 

Lars Henrik Foss

Lars er 23 år gammel og fra Bergen, hvor han tok bachelorgraden sin i Økonomi og Administrasjon ved BI. Han begynte på sin mastergrad ved NHH høsten 2018, med en hovedprofil innenfor Finansiell Økonomi. Han er en positiv person som ønsker å bidra med sin kunnskap

 

 

 

Elisabeth Austegard Lie

Elisbeth er med i Økonomiformidlingen for å hjelpe andre med sin kompetanse.

 

 

 

Tirsdagsteamet

 

Stine Barmen Trollebø

Stine er en 23 år gammel kvinne fra Måløy som startet hos Økonomiformidlingen høsten 2018. Hun tar for tiden en master i regnskap og revisjon, og har fra tidligere en dobbelgrad fra Høgskolen i Molde og Dublin Business School. Stine er imøtekommende og glad i å hjelpe.

 

 

 

 

May-Helen Killi

May-Helen er 22 år gammel og kommer fra Dombås. Hun tok bachelorgraden sin på Handelshøyskolen BI, og begynte på masteren med hovedprofil innen finans ved NHH høsten 2018. Hun startet i økonomiformidligen i 2019 og ser frem til å hjelpe til med ulike økonomiske problemstillinger.

 

 

 

Emil Mathias Strøm Halseth

Emil kommer fra Namsos i Trøndelag og startet i Økonomiformidlingen høsten 2018. Han går masterstudiet ved NHH og har hovedprofil i økonomisk analyse. Emil er en smørblid trønder som verdsetter det å få hjelpe alle klienter som måtte trenge det.

 

 

 

Sarah Marie Lien

Sarah er 22 år og kommer fra Oslo. Hun startet i Økonomiformidlingen høsten 2018. Sarah tar nå en master i regnskap og revisjon ved NHH og har fra tidligere en bachelor i økonomi og forretningsjus ved BI Oslo. Hun er glad i å hjelpe andre og synes derfor Økonomiformidlingen var det perfekte sted å starte.

 

 

 

Guro Thomasgaard Busterud

 

Guro startet i Økonomiformidlingen januar 2018. Hun har en bachelor innen økonomi og administrasjon og tar nå en master, med hovedprofil innen økonomisk styring.

 

 

 

 

 

Onsdagsteamet

Anine Wictorsen

Anine startet hos oss høsten 2017. Hun tar en master med hovedprofil i finans på NHH, og har tidligere en bachelorgrad i økonomi og ledelse, samt et årsstudie i idrettsvitenskap fra Norges idrettshøyskole. Hun er aktiv, blid og positiv, og tar gjerne en utfordring.

 

 

Lars Falch Juvik

Lars startet i økonomiformidlingen høsten 2018, og tar bachelor i økonomi og administrasjon på NHH. Han er glad i å hjelpe folk, dermed ble Økonomiformidlingen et naturlig sted å bidra.

 

 

 

Eirik Kronstad

Eirik er en mann på 26 år som har Bachelor i revisjon fra UiA, og som startet på master i regnskap og revisjon ved NHH høsten 2018.

 

 

 

 

Martin Huldal Kvalsvik

Martin kommer fra Herøy og begynte på masterstudiet ved NHH høsten 2018, etter å ha tatt sin bachelorgrad ved BI. Fra januar 2019 begynte han som rådgiver hos Økonomiformidlingen.

 

 

 

Tanja Nguyen

Tanja er 23 år og kommer fra Ålesund. Hun har tidligere tatt en bachelorgrad i økonomi og administrasjon på Høgskolen i Sørøst-Norge avd. Vestfold. Hun startet på sin mastergrad i økonomi på NHH høsten 2017, og ble en del av Økonomiformidlingen i 2018. Tanja er en jente som er flink til å planlegge og har et blikk for fremtiden.

 

 

 

Kristine Mykleby-Skaara

Kristine er en av våre rådgivere og går 2. året ved NHH. Hun er engasjert og løsningsorientert, og vil gjøre sitt beste for å hjelpe med forskjellige typer økonomiske utfordringer.

 

 

 

Temuulen Wasseng

Temuulen kommer fra Lofoten og startet i økonomiformidlingen Januar 2019. Han går masterstudiet ved NHH og har tidligere en bachelorgrad i regnskap og revisjon.

 

 

 

 

Thea Johannessen

Thea startet i Økonomiformidlingen i januar 2019 og kommer fra Kristiansand. Hun har tatt en bachelor i økonomi og administrasjon ved UiS og startet master på NHH i august 2018 med hovedprofil i finans.