RÅDGIVERE 2018-02-02T00:59:24+00:00

Rådgivere

I Økonomiformidlingen har vi nå 22 frivillige rådgivere. Rådgiverne er fordelt på tre team, ett hver dag de tre første dagene i uken. Det er i utgangspunktet 6 rådgivere på hvert team, i tillegg kommer teamlederen som er presentert under styret.
Her vil vi presentere rådgiverne slik at dere kan bli litt bedre kjent med dem.

Mandagsteamet

Christoffer Høsøien

Christoffer, 24 år fra Arna utenfor Bergen. Han går 5.kull ved NHH på linjen for regnskap og revisjon. Før han begynte på NHH, tok han bachelorgrad i økonomi og administrasjon ved BI Bergen. Han ble med i Økonomiformidlingen høsten 2016. Christoffer er imøtekommende, hardtarbeidende og ønsker å bidra med sin kunnskap til å hjelpe andre.

Halvard Johansen Haga

Halvard er en 23 år gammel mann fra Sandnes. Han startet i Økonomiformidlingen, og på Norges Handelshøyskole, høsten 2017. Per tid tar han en mastergrad i regnskap og revisjon ved NHH.

Helena Chiem

Helena har jobbet i Økonomiformidlingen siden august 2017. Hun liker å jobbe tett med klientene og ønsker å hjelpe andre. Helena er motivert med et ønske om å bidra positivt i Økonomiformidlingen.

Magnus Johannesen

Magnus startet i Økonomiformidlingen januar 2016. Han har erfaring fra inkasso, refinansiering og gjeldsproblemer. Han har tidligere arbeidet med tvangssalg og nedforhandlinger mot både offentlige og private innkrevere. Ved siden arbeidet i Økonomiformidlingen studerer Magnus ved Norges Handelshøyskole, hvor han studerer regnskap og revisjon.

Marie Dahl Slaastad

Marie har jobbet i Økonomiformidlingen siden januar 2017. Hun liker å jobbe tett med klientene for å bidra med sin kunnskap på best mulig måte. Hun starter der andre gir opp og er en viktig ressurs for økonomiformidlingen.

Martin Jøndal Digranes

Martin startet i Økonomiformidlingen januar 2016. Han er i dag leder av mandagsteamet. Som rådgiver bidrar han sterkt til organisering og ledelse av saksbehandlingen, samtidig som han er en sterk ressurs i saker som omhandler bank og betalingsproblemer. Ved siden av å arbeide i Økonomiformidlingen driver Martin med Triathlon.

Tirsdagsteamet

Anine Wictorsen

Anine startet hos oss høsten 2017. Hun tar en master med hovedprofil i finans på NHH, og har tidligere en bachelorgrad i økonomi og ledelse, samt et årsstudie i idrettsvitenskap fra Norges idrettshøyskole. Hun er aktiv, blid og positiv, og tar gjerne en utfordring.

Benjamin Hui

Benjamin er fra Bergen og går sitt siste år på bachelor i økonomi og administrasjon ved NHH. Han begynte som rådgiver i Økonomiformidlingen høsten 2017, og sitter i styret som samarbeidsansvarlig. Han er engasjert, imøtekommende og forståelsesfull, og synes det er veldig givende å være en del av Økonomiformidlingen.

Erik Leinebø Ulfstein

Erik er 21 år og studerer til å bli siviløkonom ved NHH. Inspirert av Luksusfellen ønsker han å hjelpe studenter og andre ut av vanskelige økonomiske situasjoner.

Jakob Hjelmeset

Jakob er en 23 år gammel mann fra Sandane i Nordfjord. Han startet i Økonomiformidlingen høsten 2016. Han studerer på masternivå i regnskap og revisjon ved NHH, tidligere tok han en bachelorgrad i økonomi og administrasjon med regnskapsutdanning. Han er engasjert og klar for et hvert økonomisk spørsmål som kommer!

Rebin Menmi

Rebin begynte hos oss høsten 2017. Han er glad i å hjelpe folk, dermed ble Økonomiformidlingen et naturlig sted å bidra. Klar over behovet studenter og andre har for hjelp til å komme seg ut av spesielt gjeldssituasjoner, er han forberedt på å bidra så godt han kan. Med en tidligere mastergrad innen økonomi og administrasjon med spesialisering innen økonomistyring, tar han for øyeblikket en master innen regnskap og revisjon.

Tor Salve Halvorsen Konnestad

Tor begynte som rådgiver på onsdagsteamet i Økonomiformidlingen høsten 2016. Han er 21 år, fra sykkelbyen Grimstad og går fjerde året på NHH med hovedprofil i finansiell økonomi. Tor er trivelig og arbeidsom.

Onsdagsteamet

Danijela Zivkovic

Danijela startet i Økonomiformidlingen høsten 2017. Hun kommer opprinnelig fra Sørlandsbyen, Flekkefjord og studerer på Norges Handelshøyskole. Hun er en positiv og målrettet person, som kan bidra positivt til arbeidet i Økonomiformidlingen

Hanne Lervåg Hunnestad

Hanne startet både i Økonomiformidlingen og på NHH høsten 2017. Kommer fra Rørvik i Nord-Trøndelag, og har tidligere tatt en bachelor i økonomi og administrasjon ved Høgskolen i Sørøst Norge, avd. Bø i Telemark. Tidligere har hun jobbet med inkasso, og skrevet en bacheloroppgave om ungdom med betalingsproblemer. Hanne er en blid jente som ønsker å bidra med sine kunnskaper.

Henriette Lie

Henriette begynte som rådgiver på tirsdagsteamet høsten 2016. Hun er 23 år, kommer fra Oslo og går 4.kull på NHH med hovedprofil i økonomisk styring. Tidligere har hun jobbet innen inkasso- og banksektoren, samt vært assisterende daglig leder på treningsstudio. Henriette er en motivert, positiv og sosial jente.

Lennart Harlinn

Lennart startet i Økonomiformidlingen våren 2017. Han trives best når han hjelper andre mennesker, enten det er innenfor økonomisk rådgivning eller gjennom jobben som personlig trener. Lennart er engasjert, god til å lytte, og imøtekommer klientene etter beste evne.

Mads Trøan larsen

Mads er fra Trondheim, hvor han tok sin bachelorgrad i økonomi ved NTNU Handelshøyskolen. Høsten 2017 begynte han på masterstudiet ved NHH og i Økonomiformidlingen. Han liker finansfagene på skolen best, og synes personlig økonomi er et spennende felt.

Markus Pettersen

Markus startet i Økonomiformidlingen høsten 2017. Han er født og oppvokst i Sarpsborg, og ved siden av jobben som rådgiver spiller han NHHI Innebandy. Markus er nå godt igang med sin bachelorgrad i økonomi og administrasjon. Han er en trivelig, motivert og omgjengelig gutt, som lager inn sin innsats der det trengs

Thomas Uthaug

Thomas begynte på NHH og i Økonomiformidlingen høsten 2017. Kommer fra Austrheim i Nordhordland og har en bachelor i økonomi og administrasjon fra BI Bergen. Thomas jobbet noen år før han startet på master og tar med seg god kompetanse om pensjon og energi til Økonomiformidlingen.